Одне бажання

Татьяна Деркач
Нiч нiби ковдра Землю огортає,
А зорі ніби діаманти в далині,
І сновидіння людям двері відчиняють,
Усім хто спить та тільки не мені...

Не зможу я цієї ночі спати,
Я буду зорі в небі рахувати до світання,
І поки хоч одна впаде - чекати
Щоб загадати лиш одне бажання

Я загадаю те, чого душа бажає,
Не хочу більше я нічого іншого,
Нехай і Він мене так покохає,
Як сильно покохала я його...