без назви

Вишня Анархия
Понівечений день. загублена цнотливість ночі.
він мчав мов вітерець, вона ховала очі.
писав він їй листа, щоб голубом відправить,
та мабуть лист його, її вже не цікавить.

він довго просидів над аркушем паперу,
поставив пару плям чорнилом на хвості
та стільки написав, що навіть смішно стало:
"сьогодні о півночі я буду на мості..."