***

Максим Зайковский
Здавалось відчував і відчуваю,
здавалось чую, як і завжди чув
та знову сам себе питаю:
чи залишивсь таким як був?...

Та звісно і порівнювать не варто,
не варто виголошувать промов
Давно змінились і зміцніли жарти
і зовсім інші теми для розмов...