Убитая птица

Амма Хэстер
Что же ты сволочь наделал
Предал меня,предал меня
Злость в душе твоей повисла
Печалью сердце утоля
Словно убитая птица
Там за окном лежит земля
Перевернута страница
Между мной и тобой деля
Не хватает сил сестрица
Просто буду любить моря
Настежь вдруг открою окна
Лишних слов не говоря
Бледно-лунные волокна
Да листок календаря

Killed bird


What you did scum
Betrayed me, betrayed me
Malice in the soul hung your
By sorrow heart of утоля
As if killed bird
There earth lies after a window
A page is inverted
Between me and dividing by you
Forces are not enough sister
I simply will love seas
Wide open suddenly will open windows
Superfluous words not speaking
Pale-lunar fibres
And sheet of calendar


Убитий птах


Що ж ти сволоту наробив
Зрадив мене, зрадив мене
Злість в душі твоїй повисла
Печаллю серце утоля
Немов убитий птах
Там за вікном лежить земля
Перевернута сторінка
Між мною і тобою ділячи
Не вистачає сил сестричка
Просто любитиму моря
Навстіж раптом відкрию вікна
Зайвих слів не кажучи
Блідо-місячні волокна
Та листок календаря