Як тобi про все сказати?

Наталья Царенко
Як тобі про все сказати?
Ну, послухай, зрозумій...
Досить в хованки нам грати,
І про мене ти не мрій...

Ти чудовий, майже рідний.
І найкращий в світі друг.
І коханим бути гідний.
Тільки дотик моїх рук

Лише дружбу означає.
Не дивись ти так, молю.
Ти один такий, я знаю.
Та на жаль, я не люблю…


                ***

Как сказать тебе об этом?
Должен ты меня понять.
Наши «прятки» и «приветы» -
Хватит обо мне мечтать.

Стал давно почти родимым,
Лучший в мире ты мой друг.
И   достоин быть  любимым,
Но касанье моих рук

Дружбу лишь обозначает…
Не смотри ты так, молю.
Ты один такой,  я знаю…
Очень жаль, но не люблю…