Смысл понял

Амма Хэстер
Гори ,борись,люби,клянись
Смотри вперед какая высь !
Теперь заткнись и помолись
Опять мечты???высоты???мысль
Порой смирись,а нет простись
Смысл понял ты судьбы корысть
За дело -глотку перегрызть
Заехал потом когти грызть
Хочу взметнуться птицей ввысь
И разлетелась сотней брызг

Sense understood

Burn, fight, love, swear
Look ahead what height !
Now stopped up and помолись
Again dreams???of height???idea
At times reconcile oneself to, and no say goodbye
Sense understood you are fates profit
For the matter of -глотку to gnaw through
Got in then to gnaw claws
I want to shoot up a bird high into the air
And flew away hundred sparks



Сенс зрозумів

Гори, борися, люби, присягайся
Дивися вперед яка височінь !
Тепер заткнися і мелися
Знову мрії???висоти???думка
Іноді змирися, а ні попрощайся
Сенс зрозумів ти долі користь
За справу -глотку перегризти
Заїхав потім кігті гризти
Хочу зметнутися птахом увись
І розлетілася сотнею бризок