Де краще?

Людмила Мовлян
Ми їдем в далечінь
Вдругу країну
Сестру України - Росію,
Які простори!
Ріки і долини,
Туман на луках,
Ніби павутина.
Та потяг мчиться
Павутину розриває
За горизонтом краще?
Ми не знаєм...
Там краще -
Де нас с тобою не буває...