Бессонница

Амма Хэстер
Бессонница для нас с тобой не новость
Жизнь - яркий ,яркий,яркий, звездопад
Я эту осень выдумала снова -
Смотри как журавли  летят
Чудесно осени начало - воскрес Христос
Он с нами ,в нас -ты, я ,творения сада
И покормить пойду утят ...
Там у реки ,склонились ивы
А в доме свет уже горит ...
Ну ,что, чаек ??? Поставим милый
И на иконах божий лик

Insomnia


Insomnia for us with you not new
Life - bright, bright, bright, звездопад
I invented this autumn again -
Look as cranes  fly
Beginning is wonderful to the autumn - Christ rosened
He is with us, in us -ты, I, creations of garden
And will go to feed утят ..
There at the river, willows bent
And in a house light burns already ..
Well, that, gulls ??? will Put nice
And on icons divine face


Безсоння

Безсоння для нас з тобою не новина
Життя - яскравий, яскравий, яскравий, зорепад
Я цю осінь вигадала знову -
Дивися як журавлі  летять
Дивний осені початок - воскрес Христос
Він з нами, в нас -ты, я, творіння саду
І погодувати піду качат ..
Там біля річки, схилилися верби
А в будинку світло вже горить ..
Ну, що, чайок ??? Поставимо милий
І на іконах боже лице