Мой господин

Амма Хэстер
Зажгите свечи говорю
Тепло любимых глаз
Я просто руку протяну
Тебе ,как в первый раз
Ну ,что прогоним мрак в душе
Наполним светом дом
Ты видишь прошлое теперь
И будущее в нем
Обьятье ,слёзы,поцелуй
И как прекрасен мир
Сияет светом все кругом
Ты мой лишь господин

My mister


Set fire candles talk
Warm favourite eyes
I will offer hand simply
To you, as in the first time
Well, that will drive away darkness in the soul
We will fill with light a house
You see the past now
And the future in him
Обьятье, tears, kiss
And as the world is wonderful
Shines light all around
You are my only mister


Мій пан

Запаліть свічки говорю
Тепло улюблених очей
Я просто руку протягну
Тобі, як вперше
Ну, що проженемо морок в душі
Наповнимо світлом будинок
Ти бачиш минуле тепер
І майбутнє в нім
Обьятье, сльози, поцілунок
І як прекрасний світ
Сяє світлом усе кругом
Ти мій лише пан