Все мать - спокойно

Амма Хэстер
Пора разлук ,пора надежд
Струиться свет сквозь полумрак
Подвластно все ты знаешь как
Вопрос ..ответ ...ответ ...вопрос
Ты любишь парень ???Да -в серьез???
Ну ты даешь ,да как же так
Молитва ,потом товарняк
А в вобщем пошел прочь
Пора любви прошла ...
Вот ум ,вот душу обрела
Свидания важны тогда ,
Когда с финансами дыра
А когда есть плати счета
Сегодня парень я твоя
А завтра буду Николая ,
Да только мама его злая
Не подпускает близко нас
Слезою падевшей из глаз
Так мы речушкой обойдем
И новый путь к любви найдем
Все мать ...спокойно
Скоро в путь .......
Увидишь в армию возьмут
А там мужик ,а там боец
Да парень этот молодец
Все ...все при нем -
И статен и богат ...
Ах сколько будет у него девчат
Но я ведь первая ...была
И этим знаешь я горда

All the mother - quietly


Pore of separations, pore of hopes
To stream light through a semi-darkness
All is subject you know as
Question .answer ..answer ..question
Do you love fellow ???And -в серьез???
You give well, and how be that
Prayer, then товарняк
And in вобщем went away
The pore of love passed ..
Here mind, here found the soul
Appointments are important then,
When with finances hole
And when am pay accounts
Today fellow I your
And tomorrow will be Nikolay,
And only mother his wicked
Does not allow to approach us close
By the tear of падевшей from eyes
So we will go round the small river
And a new way to love will find
All the mother ..quietly
Soon in a way ......
You will see in an army will take
And there fellow, and there fighter
And fellow this fine fellow
All ..all at him -
And stately and rich ..
Ah how many it will be for him girlie/pls
But I the first ..was in fact
And know these I am proud


Усе мати - спокійно

Пора розлук, пора надій
Струмувати світло крізь напівтемряву
Підвладне усе ти знаєш як
Питання .відповідь ..відповідь ..питання
Ти любиш парубок ???Та -в серьез???
Ну ти даєш, та як же так
Молитва, потім товарняк
А у вобщем пішов геть
Пора любові пройшла ..
Ось розум, ось душі набула
Побачення важливі тоді
Коли з фінансами діра
А коли є плати рахунки
Сьогодні парубок я твоя
А завтра буду Миколи
Та тільки мама його зла
Не підпускає близько нас
Сльозою падевшей з очей
Так ми річечкою обійдемо
І новий шлях до любові знайдемо
Усе мати ..спокійно
Скоро в дорогу ......
Побачиш в армію візьмуть
А там мужик, а там боєць
Та парубок цей молодець
Усе ..усе при нім -
І ставний і багатий ..
Ах скільки буде у нього дівчаток
Але я адже перша ..була
І цим знаєш я горда