Сонет -куплет

Амма Хэстер
Пишу сонет ,готов куплет
Нельзя не улыбнуться
Души твоей коснутся
Типаж порой не тот ,не те
А знаете - люблю ,люблю
Его во сне, обманываясь снова
Да персонаж ,еще какой
Роман оооо, он мужчина
Моей души девичий рай
Берез ,осин -вот и хрусталь
Под шляпкой гриб стоит ,
Так важно ,а без нее
Всего лишь одуванчик
Нет не наивен этот мальчик
Давно уже -мужчина
Его тепло почувствуешь и ты
Едва со взглядом соприкоснувшись
Лови тепло моей души ,
А нет так ты в театре зритель
Сценарий писан не тобой,
Ну ,что прочтете ,подождите
Роман придет,сонет готов

Sonnet of -куплет


I write a sonnet, a verse is ready
It is impossible not to smile
The souls your will touch
Model at times not that, not those
And know - love, love
Him in sleep, cheated again
And personage, yet what
Roman of оооо, he is a man
My soul girlish paradise
Birchs, aspens of -вот and crystal
Under a hat a mushroom stands,
It is so important, and without her
Just dandelion
No this boy is naive
A long ago already -мужчина
His heat will feel and you
Barely with a look adjoining
Catch the heat of my soul,
And it is not so you in a theatre spectator
Written script by not you,
Well, that will read, wait
Roman will come, sonnet of goths


Сонет -куплет

Пишу сонет, готовий куплет
Не можна не посміхнутися
Душі твоєї торкнуться
Типаж іноді не той, не ті
А знаєте - люблю, люблю
Його уві сні, обманюючись знову
Та персонаж, ще який
Роман оооо, він чоловік
Моєї душі дівочий рай
Беріз, осик -вот і кришталь
Під капелюшком гриб стоїть
Так важливо, а без неї
Усього лише кульбаба
Ні не наївний цей хлопчик
Давно вже -мужчина
Його тепло відчуєш і ти
Ледве з поглядом зіткнувшись
Лови тепло моєї душі
А немає так ти в театрі глядач
Сценарій писаний не тобою
Ну, що прочитаєте, почекайте
Роман прийде, сонет готів