До подiй у Львовi

Оксий Ожына
     До  подій у Львові
     9 Травня  2011 р.




Ось:
         тривога на всіх одна! --
І нарешті ми це збагнули.
Ми дісталися нині дна,
І зав"язли в гидкому мулі.



Нам стелився простенький  шлях
Із минулого у майбутнє,
Та здолати смердючий страх
Не дали нам брехливі трутні,---



І звели нас на манівці,
Й подалися ми    н е ш л я х а м и,
Наче п"яні дурні сліпці,
Наче роботи без програми.



Трутні віжки до рук взяли,
Знавісніло правують нами.
Ну,а ми,збаранілі  козли,
Одні одних товчем лобами.



То ж,оглянувшись у світи,
Запитаймо себе в тривозі:
Чом усі досягли мети
Окрім нас,
                дурисвітів  Божих ?!..