Нудна лекцiя

Юля Блюсович
Задушливо, гарячо, і так тихо
живеться зараз у цей час,
І нудно, нецікаво, так як лихо,
Насунулася лекція ще й ця.

Повітряно, так тепло, та не жарко
На вулицях, у парках, на душі,
І легко, без напруги і без жартів
Всередині лунають там пісні.

Сиджу я тут, але думками там,
Де пісня голосно співає...
Я вам конспекти всі віддам,
Нехай ця пара затихає!!!

19/05/2011