12345

Марина Карина
твої руки
неугомонні
твої очі
дійсно бездонні
і твій подих
на моїй шкірі
і ти говориш
а я в цей час мрію.
і твої руки
в моєму волоссі
я забуваю
мені довелося.
ти з розуму зводиш
а я все шуткую
ти завжди говориш
я завжди дуркую
і коли ми так близько
то я й забуваю
що все це навмисне
що ти все зламаєш.