Трагедiя 5ти хвилин трагiкомедiя

Юля Блюсович
Ще п'ять хвилин!
Ще п'ять і йдем додому!
Вже досить нині нам новин!
Нудна ця лекція триватиме до скону!

Ще п'ять хвилин!
Відпустять, може, швидше?!
Я тягну руку догори
Може, відпустять, як потягну вище?!

Ще п'ять хвилин!
Та не відпустить...Так прошУ я!
А таймер нам рахує час годин.
Все! Змучилась! Тут вмру я...   

19/05/2011