Бiрюзовоглазка

Ефросинья Бергамотова
        Називайте мене 
        бірюзовоглаза!
        Я одна такая в мірє.
        Говорю вам сразу.

        У міня глаза, як звёзды-
        Світять дуже ярко.
        Бірюзові навіть сльози.
        Лучше нєт подарка.!

        Я наплачу собі в банку,
        Буду любуватись.
        Стану рано-спозаранку
        Плакати й сміятись!

        Світять вони даже ноччю,
        Прямо як у кошкі..
        Бірюзові мої очі,
        На лиці окошки..

        Буду глазками стріляти
        Шоб не сумнівались,
        Шо я можу всіх влюбляти..
        Шоб ви не боялись

        Я вєдь добрая насправді
        І красива очінь
        Прям і спереді і ззаді
        Просто нєту мочі!

        Я одна такая в міре -
        Бірюзовоглазка.
        З бірюзовими сльозами
        Прямо як із сказки!..)