В далеку путь...

Валерий Егоров 2
Минають дні, ідуть роки
І їм немає вороття.
Для Тебе всі пісні мої,
Для Тебе все моє життя.

Я вірю в те, що Ти зі мною,
Я вірю в те, що Ти – Святий.
Я вірю – Ти даруєш щастя;
Воно живе в душі моїй.

Знову я іду в далеку путь,
Знову мене кличуть обрії далекі…
Знаю, Святий Боже, ти мене ведеш,
Своїм ясним світлом осяваєш небо.

Минають дні, та не минає
Твоя любов до нас усіх.
Я знаю те, що Ти -  Єдиний,
Єдиний Цар надій моїх.

Ти всі провини вибачаєш,
Усім нужденним Ти даєш.
Тебе ніколи не покину,
Тобі віддам усе, що є.

Знову я іду в далеку путь,
Знову мене кличуть обрії далекі…
Знаю, Святий Боже, ти мене ведеш,
Своїм ясним світлом осяваєш небо.