Я сьогоднi лiтала у снi

Наталя Мазур
Я сьогодні літала у сні.
Ясні зорі водили танець.
Тихо линули дивні пісні.
Струни арфи торкав вітерець.

І так хороше було мені
Невагомо здійматись у вись,
Роздивлятись світи неземні,
Що про них я читала колись.

Загортатись в пухнасті хмарки,
Розсипать темно-синю імлу.
Промінь місячний сам залюбки
Злегка пестив голівку мою.

Ніч вступилася за небосхил.
Гожий ранок мене обіймав.
Золотистий пилок його крил
Наді мною в повітрі кружляв.

Я зо сну пробудилась, коли
У вікно заглядав день бузком.
На обличчі моїм розцвіли
ВеснянкИ золотистим пилком.