Любов моя, красива жаданна... Я не готовий на укр

Дмитрий Анатольевич Абрамов
Любов моя, красива і жаданна
Ти надто швидко в світ мій увійшла.
Я не готовий. Чуєш? Не готовий
Тебе зустріти знову край села,
І зрозуміти - зустріч
                ця
                остання.
Я не готовий. Вибач. Не готовий.

Ти бездоганна. Так, ти бездоганна.
Моя кохана, рідна незнайомко.
Та не готовий, зовсім не готовий
Я руйнувати зведені будови
Свох пісень
             щасливого
                страждання.
Моя кохана, рідна незнайомко.

Твій щирий погляд. Так, твій щирий погляд.
Він як повітря. Ним лише живу.
Та не готовий, люба, не готовий
Тебе зустріти завтра наяву,
Побачити твої тоненькі брови,
Легку ходу, якою, наче поряд,
Ти йдеш і посміхаєшся мені.
Знайома посмішка, знайомий погляд,
Я не готовий жити уві сні.