***

Татьяна Деркач
Ти можеш звернути гори,
Ти можеш зірку дістати,
Змінити усе навколо,
Та треба  цього забажати

Повіривши в себе і  внутрішню силу,
Що криється в кожній людині,
Ти в ту ж мить отримаєш крила,
Бо ми від природи всі сильні…

У себе ти вірити маєш,
Ти ключ, ти відгадка до мрії,
Бо ти лиш того досягаєш,
У що маєш віру й надію!