Моя Марина... Посвящаю - Марине Бах

Амма Хэстер
В самый уголок забилось сердечко
Да закатилось мое колечко...
Радость и боль -все приму
Судьбу и Бога благодарю
........................

Не плачь, слеза, как дождь лавиной
Но я с тобой моя -Марина ...
Все хорошо уже прошло
Душа умылась и согрелась
Улыбкой встретила зарю,
Да в платье новое оделась

My Marina.. Dedicate - to Marina Baja


A heart began to beat in a corner
And my ring waned..
Gladness and pain of -все will accept
Thank a fate and God
........................

Not cry, tear, as rain by an avalanche
But I with you my -Марина ..
All be well passed already
The soul washed and got warm
Met sunset a smile,
And in a dress new got dressed


Моя Марина.. Присвячую - Марині Бах


У самий куточок забилося сердечко
Та закотилося моє колечко..
Радість і біль -все прийму
Долі і Богові дякую
........................

Не плач, сльоза, як дощ лавиною
Але я з тобою моя -Марина ..
Усе добре вже пройшло
Душа вмивалася і зігрілася
Посмішкою зустріла зорю
Та в сукні нове одягнулася