Роки - багатство?

Ладомир Михайлов
Хто сказав "роки багатство" -
Втоми він не знав, мабуть.
Це - хвороб невтішних братство -
У кістках людських гудуть.

І, знущаючись невпинно
Ще й з прискоренням ідуть.
Щоб не рухались скажено -
Ланцюгами їх припнуть...