новодення

Лана Розова
назавжди пофарбовані руки
пробиті залізом вуста
вже традиційно

єлектронні в навушниках звуки
демократично-абсурдний устав
комерційно

сучасністю отруєний розум
кимось сфабрикована правда
ваша непричетність

масовий дебільний лозунг
людиноподібна мавпа
невичерпність

жанглери потойбічного часу
виплекана вульгарність
нововчення

теперішня змішана раса
джерела брудні та марні
новодення