Граффити

Ладомир Михайлов
Науковець зупинився,
На туалет він задивився.

Таке написано на стінах -
Мерці здригнуться в домовинах.

Чому і я стою дивлюся? -
Раптом промовила бабуся.

І вчений вимовив:
"Граффіті!

Бабця підтвердила:
"Страхіття"!