Йорэге минеке тугел

Фаниль Асфаров
Чэчлэремэ чечэк урдем.
Ике арада йордем.
Сойгэн ярымны урлашып.
Тирэн суларга кердем.

Араларын аралаштым.
Ике арага кердем.
Рэхэтен генэ белмичэ.
Бусага атлап кердем.

Ак жефэктэн кулмэгем.
Башларымда ак калфак.
Мэхэббэтне урладым.
Кунелне генэ алдап.

Ярату куреп булмастыр.
Сандугачта саерамый.
Ничеккенэ тырышсамда.
Елмаепта карамый.

Йорэге минеке тугел.
Сунарак бит сизелгэн.
Мэхэббэт бакчаларында.
Икенчегэ бирелгэн.