***

Бойко Оля
"Л"юблю я згадувати зранку
"Ю"начу щирість почуттів.
"Б"уває відчуваю раптом
"О"той,вві сні, цілунок твій.
"В"ін спогадом живе в мені,

"В"ін спогадом лежить на дні
"І" не дістанется нікому
"Ч"ому ж я вірю ще весні,
"Н"адію,що дала невтомну,
"А"ле дісталась не мені...