Will Western Wall become the Wailing Wall of pain?

Принцалександр
Will Western Wall become the Wailing Wall of pain?
Will Jewish capital, Jerusalem, divided be again?
Will Israel be turned into the massive Jewish Ghetto?
Will USA betray its only true ally, forgoing in UN its right of casting veto?