Vivu aktiva civila pozicio

Алексей Кривомазов
Komunistoj tien venos,
Kaj logxejon ja forprenos

Коммунисты там идут,
И квартиру отберут


Por ne havi vojon tristan,
Sakru ne kapitaliston

Чтоб не слыть за мазохиста,
Не ругай капиталиста


Sakru judojn vodkamase,
Je fasxistoj drinku glase

Пожури жидов под водку,
За фашистов выпей стопку