Бродяга ветер...

Амма Хэстер
Бродяга ветер...

Проблемы общества зашли в тупик
О как Вам люди душ детских крик
Все запущено в миру -
Экология объявляет войну
Встает суровая пора -
Безверие души и гробовая тишина
Бродяга ветер дул в лицо
Еще подросток ,а на руке кольцо
Не слышно детского восторга
И щемит душу знаешь долго
Вездесущие девченки,вездесущие мальчишки
Отложили,отложили,отложили даже книжки
От безысходности надеются на чудо
Но в одночасье пронеслась вся жизнь
Планета так засорена уже кричит давно земля
Слышишь,если ты не дурак -
Вся наша жизнь в наших руках
Но,а если полный валет,
То готовься к множеству бед




A tramp is wind..

The problems of society reached an impasse
About as to you people of the souls of child scream
All is started in to the world -
Ecology declares war
A severe pore gets up -
Unbelief of the soul and deathly silense
Tramp wind blew in a person
Yet teenager, and on a hand ring
Not heard child's delight
And constricts the soul know long
Ubiquitous девченки, ubiquitous boys
Set aside, set aside, set aside books even
From an irreparableness hope on a miracle
But suddenly all life rushed past
A planet is so shivy already earth yells a long ago
You hear, if you are a not fool -
All our life is in our hands
But, and if complete jack,
That prepare to the great number of misfortunes


Бродяга вітер..


Проблеми суспільства зайшли в безвихідь
Про як Вам люди душ дитячих крик
Усе запущено у миру -
Екологія оголошує війну
Встає сувора пора -
Безвір'я душі і гробова тиша
Бродяга вітер дув в обличчя
Ще підліток, а на руці кільце
Не чутно дитячого захвату
І щемить душу знаєш довго
Всюдисущі девченки, всюдисущі хлопчиська
Відклали, відклали, відклали навіть книжки
Від безвиході сподіваються на диво
Але відразу промайнуло усе життя
Планета така засмічена вже кричить давно земля
Чуєш, якщо ти не дурень -
Усе наше життя в наших руках
Але, а якщо повний валет
Те готуйся до безлічі бід