Высокое чувство

Амма Хэстер
Высокое чувство и я на небе
Близко,близко -мой мальчик рядом
Эти губы ,еще минута и земля станет садом
В который раз я умираю,в который раз
Люблю ,но снова понимаю -наступит час
Потери...боли...расставания,так сколько раз
Нет не хочу,пора бежать,но быть одной,
Когда  судьба дарует  шанс,среди времен
Пройти по краю,пробежать весь этот путь,
Еще не много,еще чуть-чуть
Так целуй,обнимай,знаешь мало,дари ласку
Нежно ,как мама,как  мама ,как мама сказку

High sense


High sense and I on sky
Close, close -мой boy alongside
These lips, yet a minute and earth will become a garden
I die once again, once again
I love, but again understand a -наступит hour
Losses..of pain..of parting, so how many times
No want, it is time to hurry, but to be one,
When  a fate grants  a chance, among times
To pass on an edge, run back all this way,
Yet not much, yet slightly
So kiss, hug, know small, give a caress
Gently, as a mother, as  mother, as mother fairy-tale


Високе почуття


Високе почуття і я на небі
Близько, близько -мой хлопчик поруч
Ці губи, ще хвилина і земля стане садом
У котрий раз я помираю, у котрий раз
Люблю, але знову розумію -наступит годину
Втрати..болю..розлучення, так скільки разів
Ні не хочу, пора бігти, але бути однією
Коли  доля дарувала  шанс, серед часів
Пройти по краю, пробігти увесь цей шлях
Ще не багато, ще трохи
Так цілуй, обіймай, знаєш мало, даруй ласку
Ніжно, як мама, як  мама, як мама казку