Одне кохання

Арина Громова
І дві руки сплелися у одну,
І серце Б"ється в унісон з тобою,
Зустрілись ми в чарівному краю,
В краю, що зветься вже давно- любов"ю...

І тану я, як лід в твоїх руках,
І серце завмирає коли бачу,
Ти вже давно приходиш мені в снах,
І почуття для мене це багато значе....

Без тебе навіть в літку замерзаю,
Твоє тепло цінніше за усе...
На тебе я завжди чекаю
Й кохання сила в вись мене несе...

Я без вагань сказати можу, що щаслива,
У мене ти є, а у тебе я,
І вдячна Богу, що тебе зустріла,
І лиш для тебе вся любов моя...