Ми дiти наукового прогресу

Ксения Кирзимова
Абсолютный экспромт... сырой и на мой взгляд незаконченный.. но тем не менее...

Ми дiти наукового прогресу,
Що звикли жити помiж смсок,
Що смайлики вважають спiлкуванням.
Що у мережi здiйснюють бажання.

Ми дiти наукового прогресу.
Ми шестернi всесвiтнього процесу.
Але самотнi - нiде правди дiти -
Оцей прогрес як серцю пояснити?
30.05.2011