мрiю

Александр Мельничук
у тебя голубые глаза,
как чистейшее майское небо
и мне хочется соколом быстрым,
в них навеки себя утопить!
.............................
я не можу прожити й хвилини,
в цьому світі шаленім без тебе -
мрію я розділяти з тобою
кожен подих на двох, кожну мить!