Ортодоксам нацiоналiзму

Борис Праздников
Конаєш вік на списах долі,
Бурульки падають з дахів,
Дай Боже розуміння волі,
Ув'язнений дротами слів.

Дали віконце, й те у ґратах!
Радощів нема від світла днів.
А навкруги - чорти рогаті,
Що вишиванки одягли у славослів.

В річівках всі горланять рими,
Юрба захриплих голосів,
Але нема там правди з ними,
Нема добра та дружби щирих слів.
******************************************

м.Львів 2011р.