Про нацистiв

Борис Праздников
В країні шукають привидів,
Знаходять в міліцію приводів.
За минулий програш страждають
Та що захищають - не знають.

В нацистському панства задумі,
Їх голови на плаху покладені,
Бо дружню до всіх людину,
Погрожують вбити у спину.

Зриває їм дах дійсності,
Боже дай розуму з милості!
Інакше рости їм травою,
На цвинтарі - після бою!