До Двадцятирiчного Ювiлею

Борис Праздников
   До 20 річного Ювілею України.

Країна прожила двадцятиріччя,
Спільнота втомлена й забута -
Простих людей не знають знамениті,
В пустелі їм волати - непочутим.