Не вимовиш не сказане колись кохаю

Тина Вайлд
Те, що минуло, не наздоженеш,
І не жалій за тим, благаю,
Ти час для роздумів не повернеш,
Не вимовиш не сказане колись "кохаю".
Вже вибір свій на "так" не зміниш,
У його серце більш не вцілиш.

І буде снитись тобі..пізно.
А все ж на серці досі тісно.
Та навіть якщо б повернули час...
Він бачиш разом вас лише у снах.