О тодi!

Борис Праздников
За життя в нас не має митців
                що творять шедеври,
Тільки смерть від принизливих закидів
                надає їм броню,
За життя вони в твори вкладають
                свій талант до останнього нерву,
О тоді, жити далі починають шедеври
                коли самі вони лягають в труну.