Шовковиця

Анина
Згадую мед соковитого літа,
ягід шовковиці сонячний смак,
червень закоханий в лагідну квітку,
де червоніє як вогнище мак.

Синя шовковиця сік розливала,
тай малювала малюнок із плям,
довго, бувало,сліди відмивала,
що залишала шовковиця нам.

Синє лице,розмальовані руки,
сукня в шовковиці,капчики теж…
Бігли дівчата в зелені  ті луки,
де  синьооке  бажання без меж.