бананове морозиво

Зоря Доры
Пекуче крихке сонце-бананове морозиво*

Мої молитви вилились шумними грозами.

Коліна від муки болять пекельно

А в голову б’ють кольори пастельні.

Моє волосся не пропускає місячне світло

Я така як і була але це ледве помітно.