Познать тебя...

Амма Хэстер
Познать тебя судьбою мне дано
Янтарное,искристое вино...
Ты шел ко мне,да просто напролом
Плоды манят,созревшие давно
Глазницы разорвавшимся стволом
Жалеть не стоит,лучше пить вино
Моя душа наполнена  теплом...
Поэзия...и больше ничего
Играют рыбки,с плеском перед сном
Поставила на кон все ... за ничего
Мечты мои - построить мир,как дом
Который растет, вместе с древом всего
Он обещал,что будет свет,тепло...
Вы радостным криком встречали его

To get to know you..


To get to know you a fate me it is given to
Succinic, sparkling wine..
You went to me, and simply straight ahead
Garden-stuffs beckon, ripening a long ago
Eye sockets by the torn barrel
Sparing is not needed, it is better to drink wine
My soul is filled  with a heat..
Poetry..and anymore than nothing
Fishes play, with a splash before sleep
Put on kitty everything .. after nothing
My dreams - to build the world, as house
Which grows, together with a tree all
He promised that light will be, warm..
You met him a glad scream


Пізнати тебе..


Пізнати тебе долею мені дано
Бурштинове, іскристе вино..
Ти йшов до мене, та просто напролом
Плоди ваблять, дозрілі давно
Очні ямки стволом, що розірвався
Жаліти не варто, краще пити вино
Моя душа наповнена  теплом..
Поезія..і більше ні за що
Грають рибки, з плескотом перед сном
Поставила на кін усе .. за нічого
Мрії мої - побудувати світ, як будинок
Який росте, разом з деревом усього
Він обіцяв, що буде світло, тепло..
Ви радісним криком зустрічали його