З Богом

Борис Праздников
У свій крайній час, я знов звернусь до Бога,
Він зрозуміє навіть у труні.
У кожного своя дорога,
Але без Бога, шлях лежить в багні...

З покликанням Творця живуть віками,
Від Бога пращури нам шлють дива.
Папір зів'яне трухлий, сторінками,
До Бога вічні -  молитов слова.

Срібляник зрадників ущент зітреться
Та кАпище їх мохом поросте...
Без Божих та духовних терцій,
Насіння на Землі не проросте.