Не проси меня забыть

Амма Хэстер
Не возможно не любить,
сложно,сложно позабыть
Взять и заново  слепить
Чтобы верить,чтобы быть
Я молчу,а ты не спишь
Самовару грустно стыть
Господи как страшно жить
Не проси меня забыть

Not ask me to forget


It is not possible not to love,
difficultly, it is difficult to forget
To take and again  blind
To believe, to be
I am quiet, and you do not sleep
A samovar is sad to cool off
My God as terrible to live
Not ask me to forget


Не проси мене забути


Не можливо не любити
складно, складно забути
Узяти і наново  сліпити
Щоб вірити, щоб бути
Я мовчу, а ти не спиш
Самовару сумно стигнути
Господи як страшно жити
Не проси мене забути