Югаласын син

Фаниль Асфаров
Югаласын син, югаласын.
Эллэ инде миндэн ояласын.
Югалып торсан, югалып тор.
Кунелемне генэ кем юатыр.

Югалып торсан, кайтырсын бит.
Сагунуларны узен белэн алып кит.
Калдырма мина кара тоннэрне.
Купчеккэ уксенеп жылауларны.

Югалсан, югал ботенлэйгэ.
Куп суз кирэкми сойлэргэ.
Мэхэбэтне кире кактын.
Йоземэ пычрак аттын.
 
Югаласын син, югаласын.
Чистарган кунелгэ кагыласын.
Ашыгып мине оныттын.
Югалттын, югалттын, югалттын.