Дорогой птиц

Амма Хэстер
Земля моя черемухи в цвету
Где берега любви хранила мать
Ну,что браток...друзей ты береги
Ты знаешь как их трудно повстречать
На сопках вечное движение...
Дорогой птиц нам суждено летать
Качели в детстве,это отражение
Любовь,любовь,да где же ее взять
Летайте самолетами ребята...
Под колыбельную ребенок будет спать
Там маленькое чудо,любовь не виновата
На перекресток выйдет Вас встречать
Пора домой,пора,пора,там женщина заждалась у порога
Возможно,мать,сестра,жена-так радуйся,когда их много

By the road of birds


Earth my bird cherry trees in flower
Where the banks of love were kept by a mother
Well, that pal..of friends you save
You know as them it is difficult to meet
There is eternal motion on hills..
By the road of birds it is fated us to fly
Swings are in childhood, this reflection
Love, love, and where to take her
Fly by airs guys..
Under a lullaby a child will sleep
There little miracle, love is not guilty
On crossing will go out to meet you
It is time home, it is time, it is time, there a woman was worn out with waiting at a threshold
Possibly, mother, sister, жена-так glad, when they many


Дорогою птахів


Земля моя черемхи в цвіту
Де береги любові зберігала мати
Ну, що братик..друзів ти бережи
Ти знаєш як їх важко зустріти
На сопках вічний рух..
Дорогою птахів нам судилося літати
Гойдалки в дитинстві, це віддзеркалення
Любов, любов, та де ж її узяти
Літайте літаками хлопці..
Під колискову дитина спатиме
Там маленьке диво, любов не винна
На перехрестя вийде Вас зустрічати
Пора додому, пора, пора, там жінка заждалася у порогу
Можливо, мати, сестра, жена-так радій, коли їх багато