Лето детства

Леонид Галаюда
Летом бегу наудачу я.
Тропкой до речки дошёл.
Лето - горячее.
Речка - горячая.
Ах, хорошо!

По-земляничному спелая,
Спину щекочет трава.
Облако - белое.
Облако - белое.
Синь-синева...

Июнь 2011