28. 05. 11 UA

Не Счастье
Побудь з моїми мріями віч-на-віч
Побудь моєю мрією,благаю
Скажи,що відчуваєш ,мені в очі
А те,що разом ми не будемо,я знаю

Ти думаєш,що поміж нами дружба
А я скажу ,що я тебе кохаю
Це дощ тобі накрапає в калюжах
Повір мені,йому,у це,благаю

Не сплю ночами,думаю про тебе
Віддала б все тобі ,що в мене є
Для мене тепле сонце,ти,у небі
Благаю,хоч на мить побудь моєю

Ці всі вірші-тобі мій подарунок
Я знаю,що не будемо разом
Ти в пам яті найкращий мій малюнок
Боюсь,неначе сон,прокинутись одразу.