Неонацисти

Борис Праздников
            "_Їдуть неонацисти._"

Закоркували мозок свій,
                як у лампу джина,
Та вже собі призначили,
                хто буде Алладін,
Бажають всіх відправити,
                у містики Країну,
Щоб за собою вів юрбу,
                керманич там Один.

Намалювали символів,
                які в дрантя зносились,
Крокують з смолоскипами,
                вогонь їм каже шлях,
Вертаються до цінностів,
                з якими всі простилися,
"Вщент ліберастив знищити!",-
                з тим гаслом у думках.

Ні нехтуйте що жменька,
                цих бовдурів лишилась,
Шикують їх на марші,
                та в барабани б'ють,
Та мріють за реваншу,
                того що не судилось,
Можливість буть людиною,
                в себе вони крадуть.