Музика - Александр Сычёв

Алекс Сычёв
О, музика моя і вічна, і жива,
З тобою поруч все моє життя
Плекаю я твої оспівані жнива
Та знов пробуджуєш ти світлі почуття.

Сльозами гоїш у душі людській
Печаль і радість наших матерів.
Цей спів гарячий і такий близький,
Де радощам не треба зайвих слів.

Вся музика моя в натхненні оживе
Лишати для людей свій добрий слід,
Іще крізь терна музика зійде,
Як мій стовічний та могутній рід.

Чарівна музика, находжу я в тобі
Світи моїх несправджених надій.
Так грай же, музико народжена любить!
Розумне й вічне сіяти волій!

                А.Сычёв