Мiй ангел спить...

Виктор Дульчак
Мій ангел спить... закутавшись у крила...
І бачить там якийсь десятий сон...
Мій охоронець... спить... безмежна сила
Відпочиває... Вітер із вікон

Куйовдить непідібране волосся...
Дихання рівне... Усмішка бринить...
І вперше за життя мені здалося
Що я такий беззахисний... в ту мить...

Ховає світ реальноті у тінях...
Здаються зорі в бажаний полон...
Мій ангел спить... у мене на колінах...
А я... охороняю його сон...